O nama

Dvije sestre, Melani i Nikol, koje vole bloganje, šminku, a ponajviše jedna drugu.

Oduvijek su imale određene sklonosti prema kozmetici (ponajviše maminoj), a jednog dana su to sve odlučile podijeliti s vama na ovom blogu. Blog je pokrenut u lipnju, davne 2013. godine, čisto iz znatiželje o njegovom mogućem uspijehu i velike ljubavi prema girly stvarima.

U lipnju 2015. godine na blogu nam se pridružila i naša prijateljica Denise.


Nikol ima 19 godina, živi na relaciji Donja Dubrava (Međimurje) - Graz. Studira poslovnu ekonomiju na Karl Franzens univerzitetu u Grazu. Osim kozmetike, jako voli i kuhanje, kinesku hranu, čitanje, dobre filmove i iznenađenja (pozitivna, naravno).

Tip kože lica - mješovita, dehidrirana, sklona nepravilnostima
Tip kože tijela - normalna do suha na nekim djelovima (noge)
Kosa - obojana, plavi pramenovi na prirodno smeđu kosu, inače prilično suha i nikakva


Melani ima 17 godina godina i pohađa gimnaziju Fran Galović u Koprivnici. Mini-ovisnica o preparatima za kosu i sklona hordanju lakova za nokte. Osim u njenom prirodnom staništu (kozmetički stol i okolica) često ju možete susresti i blizini ogledala ili ormara, kako popravlja svoj make-up ili bira odjevnu kombinaciju.

Tip kože lica - normalna sa suhim dijelovima (nos) i masnim čelom
Tip kože tijela - suha
Kosa - prirodno smeđa, trenutno u fazi oporavka od višegodišnjeg blajhanja, inače suha i frizzy

Ja sam Denise, imam 17 godina i živim u njemačkom gradu Regensburg, u kojem sam i rođena.
Mama i tata su mi iz Hrvatske, iz Međimurja, tako da znam govorit hrvatski i često sam tamo. Idem u 3.razred jezične gimnazije i jako volim učiti jezike.

Također volim modu, šminkanje i lakiranje noktiju, tako da sam i ja sada dio ovog bloga.wink emoticon
Nadam se da će vam se svidjet moje stvari i ako me želite nešto pitati, učinite to preko moje mail adrese: denise.dod@gmx.net.


Mi nismo profesionalni vizažisti ni dermatolozi i sve što pišemo na blogu se temelji isključivo na vlastitom iskustvu. Sve savjete s bloga primjenjujete na vlastitu odgovornost - ako napišemo da nam neka stvar odgovara, ne znači nužno da će i vama biti dobra.

Otvorene smo za suradnje s beauty brendovima, ali prema našim pravilima. Ako prihvatimo proizvode na recenziju, zadržavamo pravo da napišemo iskrenu recenziju, bez obzira što proizvod nismo platile vlastitim novcem,

Recenzije takvih proizvoda će biti označene oznakom PR proizvod. 

Kontaktirati nas možete na e-mail adrese; nikolsteficc@gmail.com (Nikol) i melaniestefic@gmail.com (Melani) ili na našoj Facebook stranici.

Uživajte u čitanju,
Nikol, Melani i Denise :*