Balea Teint Perfection Magic Teint 2in1 Creme

15:11:00


Prije par tjedana smo vas na fejsu pitale koju biste recenziju prvu htjele čitati, a ova krema vas je očito posebno interesirala, pa evo recenzije. :)

Kao prvo, oprostite sto ste tako dugo cekale ovaj post. Baleina Teint Perfektion Magic Teint 2 in1 krema me odusevila. Iskreno, nisam na pocetku mislila da ce bit dobra. Krema je bijele boje i dok se nanosi na lice se prilagodi vašoj boji koze. Za cijenu od 5,95 € dobijete 50 ml kreme.



Mislila da će na licu postati narančasta, jer sam za slične proizvode čula samo negativne stvari, no to se nije dogodilo! Ova krema je stvarno pravo čudo. Vec par tjedna uopce ne koristim tekući puder nego samo ovu kremu i malo pudera u kamenu. Na licu se ponaša poput klasičnog tekućeg pudera, samo što prirodnije izgleda nego klasični puder, ali u pozitivnom smislu, naročito sada, ljeti. Ako nemate većih problema s kožom, poput akni i puno crvenila, ova krema će vam se sigurno svidjeti!



Ambalaža je klasična tubica, u pink i ljubicastoj boji. Ako ste imale Balea Teint Perfection bazu za lice ili matirajuću kremu, sigurno primjećujete određenu sličnost. Ova prilagodba boji kože je zaista odlično rješenje, posebno sada, ljeti - dok koža pocrni potreban je tamniji make up, a kako se ova krema prilagođava boji kože možete ju koristiti cijelo ljeto i ne morate bez veze trošiti novce na make up koji koristite samo preko ljeta. Krema ima lijep miris i nije potrebna velika količina da namažete cijelo lice, tako da će vam se potrajati jedno vrijeme. Ova krema ima moju toplu preporuku!
Do čitanja, Denise

P.S. Ostanite u toku s novim postovima i zapratite nas na društvenim mrežama:

You Might Also Like

0 komentari

Subscribe