Recenzija: Avon True ultra volume lash magnify maskara

10:53:00


Ako pratite naše storije na instagramu (a definitivno bi trebali!), sigurno ste vidjeli unboxing pr paketića kojeg smo dobile od Avona, u kojem je stvarno bilo svega, od kreme za celulit pa sve do maskare! Baš njoj sam se ja najviše veselila.



Nakon što sam se razočarala u dvije vrlo hvaljene maskare jednog drugog brenda (više o tome u jednom od narednih postova..), bila sam spremna isprobati nešto novo. Još nikad nisam isprobala Avon maskare pa je uzbuđenje bilo još veće. Danas, nekoliko tjedana i puno isprobavanja kasnije, odlučila sam s Vama podjeliti svoje dojmove.

Maskara dolazi u luksuznom crnom pakiranju sa zlatnim natpisom. Oblikom podsjeća na Maybellineove maskare, a plastika od koje je napravljena doima se čvrstom i kvalitetnom. Maskara je u transportu dodatno zaštićena u kartonskoj kutijici, na kojoj bi se naravno vidjelo da je netko otvarao proizvod prije vas.


Četkica maskare je plastična i poprilično glomazna, baš kakve su meni najdraže. Dlačice na krajevima su kraće, a u sredini duje, što omogućuje precizno dohvaćanje svih dlačica. Dio tube koji uklanja suvišan proizvod s četkice odično radi svoj posao, pa ne morate strahovati da će vam se sve trepavice slijepiti.



Iako imam prirodno dulje i uvijene trepavice, bez dobre maskare, one ne mogu doći do izražaja. Nakon uporabe, razlika u izgledu trepavica je i više nego očita. Rezultat su divno uvijene, razdvojene, duge i naglašene trepavice, a smatram da je to ono što sve mi želimo od maskare.



Što se tiće trajanosti, ona je, također, odlična. Maskara se ne trusi i ne razmazuje (što mi se inače događa s većinom maskara drogerijskog ranga). S njom mogu biti sigurna da oko 9h (najviše koliko sam je nosila) ne moram brinuti o izgledu trepavica i panda-očima. Iako nigdje ne piše da je vodootporna, može podnijeti kišu ili nekoliko suza!


Zaključak: Ako tražite dobru maskaru koja će Vam osigurati divno naglašene i produljene trepavice, imate moje tople preporuke. Mislim da i ovdje slike govore više od tisuću riječi pa možete sami zakjučiti koliko vam je ova maskara potrebna. Ovo je proizvod koji me stvarno ugodno iznenadio te vjerujem da ću ponoviti kupnju.

Maskaru možete kupiti u Avon katalogu, po redovnoj cijeni od 75 kn, ili akcijskoj po 49,90 kn (kao u katalogu 6). Za to ćete dobiti dobivate 10 mililitara proizvoda, koje bi trebai potrošiti u roku od 3 mjeseca.

*PR proizvod
Jeste li već isprobali ovu ili neke druge Avon maskare?
Kakva su Vaša iskustva?
Koja je vaša omiljena maskara?

Pišite mi!

Do čitanja, Melani

You Might Also Like

0 komentari

Subscribe