Recenzija: Maybelline Superstay Matte Ink tekući ruževi

18:05:00

Maybelline Superstay Matte Ink tekući ruževi

Iako su ovi ruževi već dulje na tržištu, mi smo ih otkrile tek nedavno. Ipak, moram priznati da su nas potpuno osvojili, a čime točno, pročitajte u nastavku.

Za početak, u našoj kolekciji se nalaze ukupno tri nijanse, moje su 10 Dreamer i 15 Lover, dok je Melani za svoju kolekciju odabrala nijansu 05 Loyalist. Ono što je svim nijansama zajedničko je elegantno pakiranje, gdje donji dio sugerira boju ruža koja se nalazi unutra, što je po meni vrlo praktično. Gornji dio ruža je kod svih ruževa jednake, bijele boje, dok se na vrhu nalaz broj s pripadajućim imenom nijanse. Količina ruža koju dobijete je 5 ml, što je uobičajena količina za tekući ruž. Aplikator je spužvast i „zašiljen“ na vrhu, što omogućuje izrazito čistu i preciznu aplikaciju. Osim toga, ima maleni otvor na sredini u kojem se skuplja dodatna količina ruža, tako da samo s jednim nanošenjem ruža sigurno nećete pretjerati s debljinom nanosa.

Maybelline Superstay Matte Ink tekući ruževi

Maybelline Superstay Matte Ink tekući ruževi

Tekstura svih ruževa je tekuća (koje iznenađenje) i morate s njom raditi dosta brzo, jer, iako ruževima treba neko vrijeme da se setiraju na usnama (5-10 minuta), prije toga, odmah po nanošenju, postaju ljepljivi i ne opraštaju greške prilikom nanošenja. Jednom dok se posuše, na usnama postaju potpuno mat i nema šanse da ćete ih skinuti ičim osim nekim uljem ili eventualno jako masnom hranom. Trajnost im je odlična, bez problema izdrže cijeli (radni) dan na usnama i jako dugo izgledaju kao da ste ih tek nanijeli. Bez problema će izdržati piće, ljubljenje te većinu hrane, dok će se kod masnijih delicija početi lagano skidati sa sredine usana, gotovo u mrvicama. Ne bih vam preporučila nadograđivanje ruža, jer ako i prilikom aplikacije stavite previše proizvoda, on će se brzo početi skidati sa usana. Također, nanošenjem labela preko ruža pokvarit ćete ga. Kod sjajila je situacija nešto drugačija, no ne funkcioniraju sa svim sjajilima jednako dobro.


Maybelline Superstay Matte Ink tekući ruževi

Iako se radi o tekućim ruževima, oni ne isušuju usne. Ovo je doduše ovisno o nijansi, meni se nekako čini da je osjećaj suhoće drugčiji kod različitih nijansi. Javite mi vaše mišljenje o ovome u komentarima.Tekstura ruževa nije najlaganija, i definitivno ćete znati da imate nešto na usnama, barem prvih par sati. Čula sam da tekstura kod ovih ruževa ovisi od nijanse do nijanse, no meni se čini da su ove nijanse koje ja imam prilično slične po svim karakteristikama (što je možda i zato jer su prilično slične po boji). Meni ruževi mirišu po vaniliji, no miris ishlapi čim ih nanesete na usne.


Maybelline Superstay Matte Ink tekući ruževi
Ruževi odmah nakon nanošenja - 05 Loyalist, 10 Dreamer, 15 Lover

Maybelline Superstay Matte Ink tekući ruževi
Ruževi nakon sušenja - 05 Loyalist, 10 Dreamer, 15 Lover


05 Loyalist je beige nude nijansa, za koju već morate biti prilično blijedi da vam dobro stoji (check). Ako vam se poklopi s podtonom kože, može izgledati odlično. Nijansa 10 Dreamer je svijetlo ružičasta nijansa koja je nekima možda previše „Barbie“, ali meni se sviđa. Za nju bih mogla reći da me nekako najviše isušuje od svih navedenih nijansi. Najneutralnija, i po meni najljepša nijansa je 15 Lover, zagasito muave nijansa koja pristaje apsolutno svakome, no također ima nešto dulje vrijeme sušenja, pa definitivno pripazite da nekih 15-ak minuta nakon nanošenja ne dirate previše usne kako bi se ona optimalno setirala.

Maybelline Superstay Matte Ink tekući ruž 05 Loyalist
05 Loyalist

Maybelline Superstay Matte Ink tekući ruž 10 dreamer
10 Dreamer

Maybelline Superstay Matte Ink tekući ruž 15 lover
15 Lover


Sastav ruževa je sljedeći:

Dimethicone, Trimethylsiloxysilicate, Isododecane, Nylon-611 / Dimethicone Copolymer, Dimethicone Crosspolymer, C30-45 Alkyldimethylsilyl Polypropylsilsesquioxane, Lauroyl Lysine, Alumina, Silica Silylate, Disodium Stearoyl Glutamate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Limonene, Aluminum Hydroxide, Paraffin, Benzyl Benzoate, Benzyl Alcohol, Citronellol, Parfum / Fragrance. May Contain: CI 45410 / Red 28 Lake, CI 77891 / Titanium Dioxide, CI 15850 / Red 7, CI 77491, CI 77492, CI 77499 / Iron Oxides, CI 45380 / Red 22 Lake, CI 15985 / Yellow 6 Lake, CI 19140 / Yellow 5 Lake, CI 42090 / Blue 1 Lake, CI 15850 / Red 6, CI 17200 / Red 33 Lake, Mica.


Cijena ovih ruževa je definitivno opravdanih 59,90 kn, iako bih vam ja preporučila da svakako pričekate Bipinu akciju od 30% na dekorativu ili 25% na Maybelline u dmu ili Mülleru pa onda ugrabite željene nijanse, ili barem jednu za probu. U ponudi se aktualno nalazi 16 nijansi, od svjetlijih do tamnijih, nude, crvenih, rozih… Tako da sam sasvim sigurna da će svatko pronaći nešto za sebe. Maybelline je nedavno dodao neke nove nijanse u kolekciju, tako da sam sigurna da će i u budućnosti dodati još neke nove nijanse.

Zaključak
Top ruževi za top cijenu. Traju cijeli dan, odlično pigmentirani, dobra cijena. Ne može bolje. Ono što bi nekima možda moglo zasmetati je nešto dulje vrijeme setiranja ruževa na usnama i nešto jači miris prilikom nanošenja, no mislim da bi trebali zadovoljiti potrebe većine ljubiteljica tekućih ruževa. 

Gdje kupiti?
dm, Bipa, Müller

Jeste li možda isprobale ove ruževe?
Koji je vaš najdraži tekući ruž?

Čitamo se, Nikol

P.S. Ostanite u toku s novim postovima i zapratite nas na društvenim mrežama:

You Might Also Like

0 komentari

Subscribe